Om mig

Jag har alltid haft ett intresse för att uttrycka mig i skrift och har sedan barnsben haft en hemlig dröm om att bli författare. Mitt namn är Azra Halalkic och jag har sedan tidigare en kandidatexamen i statsvetenskap vid Göteborgs universitet. 


När jag hittade Kommunikatörsprogrammet föll bitarna på plats. Det går att skriva, förhålla sig till lagstiftning och att samtidigt tala till den lilla människan i samhället. Det har varit en väldigt intensiv, utmanande och lärorik studietid. Kriskommunikation och klarspråk har varit de roligaste inslagen under utbildningen, vilket ledde till att jag fick möjligheten att praktisera på kommunikationsenheten vid Västra Götalands län. På LST har jag fått arbeta med just de delarna, mitt i en pågående pandemi - vilket varit väldigt givande.


Som nyexaminerad kommunikatör är jag nyfiken och öppen för nya utmaningar. Jag är expert på att kommunicera myndighetsgemensamma budskap under kris och vill fortsätta arbeta med dessa frågor.


Har du ett uppdrag som kan passa mig? Jag finns och nätverkar gärna på LinkedIn. Vi hörs! 


Om uppsatsen

Vilka kommentarer modereras bort av kommunikatörer vid svenska myndigheter? Och finns det några gemensamma mönster bland de borttagna kommentarerna?


Med hjälp av 339 kommentarer från 22 myndigheter undersöker jag just detta. Jag blev själv förvånad över resultatet, exempelvis är rasistiska kommentarer inte lika vanligt förekommande som jag först trodde. 


I videon nedan berättar jag mer!

 

* tillägg till presentationen: 34 myndigheter kontaktades, två myndigheter svarade inte alls och tio myndigheter hade inte material att delge. Detta resulterade i totalt 22 myndigheter som ingår i studien. 

Stort tack till de webbredaktörer, kommunikatörer och arkivarier som hjälpt mig ta fram underlag till min uppsats. Utan er hade jag inte haft en masterexamen. Tack!

Vill du komma i kontakt med mig eller ta del av min uppsats?

Kontakta oss