Om mig

Jag heter Emma Wahlstedt och har mina rötter inom hälsovetenskaper med en kandidatexamen i biomedicin, en masterexamen i folkhälsovetenskap och snart 6 år som utredare på Folkhälsomyndigheten.

 

Min ambition är att kombinera denna nya roll som kommunikatör med mina tidigare erfarenheter och kommunicera kring hälsa, vetenskap och forskning. Jag har fascinerats av denna kommunikation sedan urminnes tider och viljan att fortsätta arbeta inom det offentliga där både forskning, medicin och folkhälsa finns gjorde programmets inriktning perfekt för mig!

 

Höjdpunkten under dessa två år har varit min praktik på Västra Götalandsregionen, där jag fick prova på kommunikatörsrollen inom hälso-och sjukvårdsområdet. Detta gjorde mig helt säker på att jag är på rätt väg och det är med en stadig grund att stå på och en bred kompetens med inslag från många olika delar av kommunikationsområdet som jag nu ger mig ut i världen.

 

Jag är redo för nya äventyr! vi kan väl höras på LinkedIn om du vill göra sällskap?


Om uppsatsen

Min uppsats handlar om kommunikationen med vårdgivare inom Västra Götalandsregionen och hur den befinner sig i en gråzon mellan offentliga och privata vårdgivare. Gråzonen skapar nya utmaningar för befintliga kanaler och uppsatsen fokuserar på hemsidan Vårdgivarwebben som skapats för att brygga denna gråzon.


Sidans format leder till definitionen av ett nytt begrepp, Hybridintranät, en kanal för att nå ut till en målgrupp utan gemensam organisation men med ett gemensamt mål.

 

Vill du komma i kontakt med mig eller ta del av min uppsats?

Kontakta oss