Om mig

När jag hade tagit kandidatexamen i genusvetenskap tänkte jag: jaha, nu då? Jag har alltid vetat att jag kan skriva och jag gillar delaktighet och dialog.

 

Redan första dagen på Kommunikatörsprogrammet visste jag att jag hade hamnat rätt. Jag har där lärt mig att skriva begripligt, anpassa språk efter syfte och blivit vassare på att hålla presentationer. Programmet har öppnat upp intresset för layout och Nils och jag har exempelvis tagit fram den grafiska profilen inför denna konferens.

 

Under våren har jag gjort praktik på Länsstyrelsen där jag gjort allt en kommunikatör kan tänkas göra. Där jobbade jag bland annat med Klimat 2030 vilket ledde till ytterligare en praktikplats på VGR där jag arbetar med kommunikationen för samma projekt.

 

Jag är öppen för nya utmaningar och gillar allt vad yrket innebär, men är extra intresserad av layout, webb och strategiskt arbete.

 

På min LinkedIn kan du läsa mer om mig. Visst hörs vi där?Om uppsatsen

Vad tycker medarbetarna på Länsstyrelsen egentligen om att landshövdingen har en vlogg? Och hur fungerar den interna kommunikationen på en myndighet med över 900 anställda?

I uppsatsen “Informerad på eget ansvar” intervjuas fem medarbetare på Länsstyrelsen i Västra Götalands län om den interna kommunikationen på sin arbetsplats. Med hjälp av tidigare forskning, Länsstyrelsens kommunikationspolicy och intervjusvaren diskuterar jag vikten av att ha en genomtänkt intern- och organisationskommunikation.

Studien kan ge stöd i hur man ska tänka när man formar en intern kanalstrategi.

I videon berättar jag mer!

Vill du komma i kontakt med mig eller ta del av min uppsats?

Kontakta oss