Om mig

Mitt namn är Hanna Söderlund och har genom min studietid drivits av ett stort intresse för internationella frågor. Jag har sedan tidigare en kandidat i Globala studier och valde att fördjupa mig i kommunikationsstudier efter att jag förstod vilket kraftfullt verktyg som kommunikation kan vara, med rätt färdigheter.

När jag ser tillbaka på dessa två år känner jag mig tacksam över de färdigheter och erfarenheter som Kommunikatörsprogrammet gett mig. Kriskommunikation och retorik har varit spännande inslag under utbildningen, men mest givande var praktikkursen, då jag fick testa mina vingar på Sveriges ambassad i New Delhi. Där fick jag, bland annat, lära mig hur sociala medier används för att främja svenska värderingar och intressen.

Nu känner jag mig otroligt motiverad till att ta mitt första steg ut i arbetslivet. Kanske blir första steget hos er? Kontakta mig gärna, jag finns på Linkedin.


Om uppsatsen

Min uppsats handlar om kriskommunikation och förekomsten av organisatoriskt lärande på Sveriges ambassad i New Delhi, med anledning av utbrottet av Covid-19.


Med hjälp av en kvalitativ metod har ett antal lärdomar kunnat identifieras och ambassadens kriskommunikation har värderats utefter teorier om effektiv kriskommunikation. 

 

Vill du komma i kontakt med mig eller ta del av min uppsats?

Kontakta oss