Om mig

Som liten ville jag bli författare eller journalist. Det blev jag inte – men jag har blivit kommunikatör vilket inte bara är snarlikt mina barndomsdrömmar, utan till och med bredare och bättre. Utöver intresse för berättande och text har jag intresse för kultur-, samhälls-, och genusfrågor. Dessa intressen och perspektiv har jag tagit med mig i livet och de har tagit sig i utryck i de kandidat-, magister-, och masteruppsatser jag har skrivit.


Sedan jag som nittonåring flyttade fyrtio mil hemifrån för att påbörja livet som student har jag tagit en kandidatexamen inom kultur och media, jobbat med service och inom film/- och tv-branschen, samt tagit en masterexamen i kommunikation och marknadsföring. Totalt blir det tre städer och nio lägenheter på sju år.


Nu står jag här med en ryggsäck full av erfarenheter, CSN-skulder, och vänner för livet och är mer än redo för en kommande yrkeskarriär inom kommunikation. Vi ses!

Om uppsatsen

Uppsatsen “Tre museer, tre ledare, en kris” undersöker hur chefer och överintendenter på kommunala och statliga konst- och designmuseum i Sverige arbetar med kommunikation under pandemikrisen Covid-19.


Alla står inför samma kris och sitter i samma båt, men gör alla lika?

 

Vill du komma i kontakt med mig eller ta del av min uppsats?

Kontakta oss